Ayat sentap untuk bekas kekasih/ex


It is sad to know that there are many heartbroken persons out there reaching my blog from the keyword of "ayat sentap untuk bekas kekasih" , or "best revenge to ex" EVERY WEEK. I feel you guys, sabaq naa. Actually lepas break-up ni tak payahlah nak balas dendam ke sentapkan ke apa, he's not worth your time. Kecualilah dia datang kacau balik, biasalah sometimes they will come back especially when you dah move on. 

So, here aku dah carikan beberapa quotes kejam untuk ex korang yang buat korang sedih tu. Amboi,,, nak kena dia tuh. Grrr,,,

Oh, tahniah dah ada pengganti, hihihi. Kalau dia berbaloi untuk dibuat pasangan tentu dia masih milik aku.


Yes, kalau dah jadi ex tu mestilah ada sebab yang tak perlu kita nak sesalkan lagi. Move on okay. 

"Kau takkan jumpa lagi orang seperti aku."Ah, memanglah aku taknak."


Kelakar bila ex pujuk dengan alasan tiada orang sebagus dia, pirrahhh. Kalau kita takkan jumpa orang yang mampu buat kita tersenyum macam dia mampu, pasti kita akan jumpa yang takkan buat kita menangis macam dia selalu buat. 

Kalau engko tak jadi ex tentu aku takkan rasa nikmat hidup yang happy ni.

Yeah, kadang-kadang kita tak sedar betapa serabutnya dibelengu cinta tak guna dari ex kita. Yelah masa bercinta tak hengat dunia kan, semua indah, nak report manjang, ingat best ke ha report. Parents kita pun tak minta laporan hidup setia 10 minit.

Cepatnya dapat pengganti, tangkap muat ke,Janganlah desperate sangat, 

Hahaha yang ni kejam nak mampuih. Kehkehkeh. Habis dah okay, harap korang terhibur. Dah-dah takyah gaduh-gaduh dah ngan ex tu, block je dia. Buat apa layan buat sakit hati.

Berikan dia dendam yang terindah. Be happy without them. 


Move on, and find your true happiness. Boleh? All the best. 


Previous
Next Post »

8 Comments

Click here for Comments
Ahmad Hasif
admin
10/08/2016 9:20 PM ×

hahahaha.. paling kejam 5 second rule food.. terjatuh tiup2 makan. :D :D

report every 10 minutes.. wow.. boleh buat tesis tu terus alang2.. :D

Reply
avatar
Gee Lion
admin
10/08/2016 10:02 PM ×

Tak kuasalah nak teringat kat ex tuh
Mula-mula memanglah sedih, kan.
Lepas tu babai aje lah.
Dah ko nak break kan, so aku move on je la..
the best part is orang tu pulak yg sakit hati tengok kita boleh move on tanpa dia.. mwahahaha..
the best revenge is to live happily ever after!

Reply
avatar
12/27/2016 8:40 PM ×

hahahaha..memang winnn sangat

Reply
avatar
1/11/2017 10:17 PM ×

Sib baik ex dulu tak berapa faham bahasa inggeris .. ekekeke

Reply
avatar
Irda Garmin
admin
2/05/2017 11:16 AM ×

heheh..bestlah ayat ni...ayat sentap gitu..tapi sampai laa ni ingatkan ex..even kitaoranh contact..still as a friend..xboleh naknbenci..xboelh nak syg balik..sbb sakit hatintu ada..tp still contact because for a friend..hahah..emang bisa ya..ya bisalah sebab mcm xkan jadi balik kab hubungan tu..huuu

Reply
avatar
3/07/2017 1:35 AM ×

Sentap memang sentap.

Tapi kadang2 susah nak move on.

Ada kawan saya kata dah move on. Tapi siap simpan gambar ex kat laptop dan dompet.

Tiap2 hari update ayat sentap kat fb, wc, twitter, insta, whatsap, line, telegram, snapchat, friendster, myspace, messenger..

Tapi rupanya tak move on lagi.. kah kah kah

Reply
avatar
SITI AWADAH
admin
3/11/2017 4:45 PM ×

dah ex kot buat apa nak layan lgi.. byk lgi umat Muhammad yang lain atas muka bumi Allah ni. Janji pilih yg lebih baik dr sebelum ni sbb pngalaman kan sebuah pengajaran. Take ur time utk berusaha cari yg lebih bagus bagi terbeliak biji mata ex tu :D

Reply
avatar
Aini
admin
4/23/2017 5:28 AM ×

Hahahahaha....sebenarnya kita lagi bahagia apabila meninggalkan insan yang membelengu akal fikiran serta perasaan. Memiliki pasangan agar kita dapat berkongsi rasa dan akal, tapi kalau asyik kita jer memberi dan mengeluarkan. Baik tak ada....hahaha

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon