Okay ke design blog ni?

Assalamualaikum, mai nak tanya sikit ni, hehe.

Mai ada tukar colour and size font untuk post entri. Korang rasa macam huduh tak blog ni sebab tulisan hitam dan terlalu besar tu? Ke tak terlalu besar? Ke okay je just nice? 

Sebelum ni pakai colour kelabu terang dan size 14 arial, sekarang colour hitam dan size 16. OK ke KO design blog ni? 
Previous
Next Post »

17 Comments

Click here for Comments
10/27/2016 11:49 AM ×

hanya berkongsi pendapat, better kecilkan sikit size font awak. at least mcm kat sidebar.. bgi saya lah, besar tu cantik

Reply
avatar
sinuha
admin
10/27/2016 12:56 PM ×

Okay, senang nak baca, cuma font yang besar ni mungkin akan rasa penat bila baca entry panjang. Hee, just personal opinion. :) tp overall okay.

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
10/27/2016 1:07 PM ×

Siqah rasa okay je. Yang dulu okay, yang sekarang pun okay. Mudah nak baca )

Reply
avatar
Ahmad Hasif
admin
10/27/2016 1:47 PM ×

pada saya ok je.. nampak nak baca. :D

Reply
avatar
Sue Bee
admin
10/27/2016 1:49 PM ×

Bagi akak, font size ni cukup bagus.. (mata akak tak leh nak tengok font halus)..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/27/2016 2:51 PM ×

Hihi saya dh kecikkan sikit.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/27/2016 2:52 PM ×

Thank you pendapat~!

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/27/2016 2:52 PM ×

Eh betul jugak kan... sy dah kecikkan sikit. Thank you pendapat~!

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/27/2016 2:53 PM ×

Siqah , Ahmad Hasif , Kak Sue Bee: Thank you sudi bagi pendapat (^_^)v

Reply
avatar
Anisa Anuar
admin
10/27/2016 3:10 PM ×

suka design ni...senang nak baca...nak jugak macam ni...tapi tak pandai nak buat

Reply
avatar
10/27/2016 4:39 PM ×

font kat entry ni besar sikit. nnt panjang pulok kalau entry panjang XD paling suka header blog ni. smart

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/27/2016 4:55 PM ×

Mai guna tutorial nabila medan n lyssa secret je untuk semua edit ni. hihi, bahagian komen je tak menjadi. hehehe

Reply
avatar
10/27/2016 5:37 PM ×

everything is okay. i suka ^^

Reply
avatar
10/28/2016 12:58 AM ×

ok dan cantik!💖

Reply
avatar
10/28/2016 11:43 AM ×

Kak Sha suka.. simple dan mudah nak baca..
memang suka font besar.. hahaha..

Reply
avatar
Reen Johari
admin
10/29/2016 8:27 PM ×

Ok dik.. Sbenarnya.. Memang size font yang direcommend oleh majority website adalah size 16. Tapi.. Depends pada tulisan.

Ada tulisan yang saiz 16 nampak beso, ada yang nampak sederhana dan ada yang nampak kecil.

Size 16 ni bagus juga sebab mudah untuk dibaca lebih-lebih lagi yang rabun dekat..

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
10/29/2016 11:15 PM ×

Ok je. Sng nk bace :)

Reply
avatar