Takda mood.



Harini sedih sangat dan takda mood nak menulis entry dengan menjawab cabaran ke hape ke semua takda mood. 

Cuma nak ajak korang yang join SEGMEN EXCHANGE FOLLOWER TWITTER & INSTAGRAM ni untuk tengok tengok senarai peserta yang Mai dah update, jemput-jemputlah follow rakan-rakan kita, baru meriah kan. 


Bagi yang tak join lagi tu jemputlah join ❤
Previous
Next Post »

11 Comments

Click here for Comments
Adam
admin
11/21/2016 11:13 PM ×

(From my blog)

Saya setuju dgn kata2, "Kehilangan org tersayang seperti ingatan dari Tuhan yang kita juga akan menemuiNya satu hari nanti."

Reply
avatar
11/21/2016 11:43 PM ×

hee~ cane boleh tak de mood nih ?

Reply
avatar
Mazni Azmi
admin
11/22/2016 9:50 AM ×

Tuesday blues. Jom makan coklat nak bagi ada mood

Reply
avatar
ucing
admin
11/22/2016 10:58 AM ×

hi mari tengok animasi ucing untuk mencerikan mood (^_^).

Reply
avatar
11/22/2016 4:32 PM ×

nape pulak tadakmood...ni mesti sebab cuaca mendung keke..

Reply
avatar
11/22/2016 4:48 PM ×

ala kenapa ni mai.
btw pasal segmen ni busyra doakan bnyk yg join. busyra tak aktif sngt twitter. kdg ja buka. hehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/22/2016 5:40 PM ×

Hi ucing, lama tak nampak, hehehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/22/2016 5:41 PM ×

Sedapnyaaa cekelat, nak nak , hihihi.

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
11/22/2016 8:14 PM ×

Nampaknya mai dah ada mood kan sebab dah post new entri hari ni :D

Reply
avatar