Himpunan Idea Nak Update Blog



Buntu nak update entri tapi idea tak kunjung tiba? Asyik terkena writer's block? Hahahaha, biasalah tu aku pun sama. So kali ni nak share rahsia dari mana aku selalu lepak cari idea untuk update blog...Diorang ni semua memang awesomelah sebab banyak betul idea untuk dikongsi, tabik lah.

01. 50 Idea Untuk Blog Post - Busyra Takiyudin (KLIK SINI)
02. A-Z Blog Topics Idea - Azreen Sofia (KLIK SINI)
03. 100+ Blog Posts Idea - Azreen Sofia (KLIK SINI)
04. 101 Blog Post Ideas  - Karen (KLIK SINI)
05. 75 Blog Post Ideas - Helene (KLIK SINI)
06. Blog Post Ideas - Fatina Mdzfr (KLIK SINI)

Banyak tak stok idea aku share ni? Best kan! Daebak lah semua idea ni. Aku share kat sini pun untuk rujukan diri sendiri juga nanti bila syndrome writer's block menyerang. 

Previous
Next Post »

14 Comments

Click here for Comments
12/31/2016 2:52 AM ×

boleh jadi rujukan ni..kadang2 kite pun kering idea jugak..hee

Reply
avatar
Ahmad Hasif
admin
12/31/2016 3:53 AM ×

waa banyak juga.. sy ni idea ada cuma tu la masa yg xde nk menaip.. :D

Reply
avatar
Irda Garmin
admin
12/31/2016 2:49 PM ×

wahh....nsnti irda terjah link tu..thanks you for sharing

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/31/2016 4:17 PM ×

tula kak zati, dtg dpn laptop je idea lari. hahaha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/31/2016 4:19 PM ×

oh bestla, cuma kena listkan idea molek2 takut lupa nanti... masa takpe boleh cari selit2.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/31/2016 4:19 PM ×

sama-sama sis irda :D

Reply
avatar
Nur afiqah
admin
12/31/2016 6:26 PM ×

Wahhh..sis pun kekurangan idea..boleh jadi rujukan nie..hehe

Reply
avatar
Kin Naz
admin
12/31/2016 7:09 PM ×

Sama la ngan akak mai. Beku takde idea. Bila ada idea baru laju nak update

Reply
avatar
1/01/2017 10:11 AM ×

tq mai syg.. inshaAllah kita sma2 kongsikan untuk smua blogger. <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/02/2017 12:23 AM ×

Silakannn merujuk, kehkehkeh

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/02/2017 12:24 AM ×

Cedoklah idea dari situ kak kinah..free je,hehehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/02/2017 12:24 AM ×

Thanks for idea semua tu busyra, mmg best...dan berguna...

Reply
avatar
Unni Anje
admin
1/02/2017 10:08 AM ×

banyaknya!!! banyk idea skg tpi so sad masa tu x mgizinkan..

Reply
avatar