6 Tahun Yang Gembira~!



6 years ago. 
The day I went out with my bestfriend.

I still remember that day, when he bought me a chocolate flavour coolblog, and vanilla flavour for himself. Kami duduk lepak-lepak dekat kerusi dalam Terminal 1 Seremban. Tengok orang lalu-lalang. 

"Emm."

He was struggling to say something. I saw it clearly from his innocent face.

"Awak! Saya takmau bazirkan masa saya, duit saya, dan tenaga saya keluar dengan awak tanpa haluan.nak jadi bini saya dak?"

Fuh. direct brader! Smooth eh. Hahaha.

Hahaha. We're so young, 18 tahun. Gelenyar masa tu nauzubillahiminzalik, and I say yes. Hahaha. I never regret~! Walaupun masa tu aku tak jatuh cinta sangat pun, why not give it a try. He's my bestfriend, pi kut mana pun berkepit je kan.

***

Sekarang dah 6 tahun. Kawan-kawan ramai dah perli kenapa kita masih tak ada tanda nak berumah tangga. Tak apalah, rahsia kita simpan sendiri. Jatuh bangun susah senang happy gelak tawa semua kita berdua je. Hahaha. Thank you untuk kerja keras awak, biarlah orang tak nampak, saya nampak. :D

Semoga urusan kita March ini dipermudahkan. Aamiin, Aamiin.

TERIMA KASIH UNTUK 6 TAHUN YANG GEMBIRA INI.





Follow
Previous
Next Post »

23 Comments

Click here for Comments
1/14/2017 6:34 AM ×

Aamiin.. Aamiin.. semoga dipermudahkan segala urusan Mai..

Reply
avatar
1/14/2017 7:59 AM ×

Awww sweetnya heheh 🙈🙈🙈

Reply
avatar
Belogs JM
admin
1/14/2017 8:40 AM ×

Assalamualaikum
Singgah pagi

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
1/14/2017 10:47 AM ×

Semoga dipermudahkan segala urusan ye mai. :)

Reply
avatar
Jun Zie
admin
1/14/2017 10:59 AM ×

aloo sweet ny ! =D
sis doakan apa pun yg Mai rncgkn, bjalan dgn lancar & di permudahkn. Insyallah amin ! =D

Reply
avatar
Unni Anje
admin
1/14/2017 12:14 PM ×

baju baru ke mai?? macam nmpak bru je template ni.. Fuyoo lamanya 6 tahun :) Unni doakan till jannah ya :) In shaa Allah dipermudahkan

Reply
avatar
zety
admin
1/14/2017 12:24 PM ×

Wah mayy, tahniah in advanced!

Dah bau bau tu...


spitoutkata.blogspot.com

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/14/2017 11:31 PM ×

Terima kasih Kak sha , aamiin...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/14/2017 11:32 PM ×

Waalaikumussalam..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/14/2017 11:33 PM ×

Aamiin.aamiin, thanks sis ju <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/14/2017 11:33 PM ×

Tak la Unni, dah lama pakai, hadiah dari Kak Reenri. Hehehe.

Aamiin, terima kasih Unni.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/14/2017 11:35 PM ×

Hahaha terima kasih Zety :D <3

Reply
avatar
Flavnesz
admin
1/15/2017 12:51 AM ×

Terminal one.. Wuu.. Hopefully everything goes well for both of you.. :3

Reply
avatar
Faiz Zakaria
admin
1/15/2017 1:55 AM ×

tahniah.. smoga urusan dipermudahkannya..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/15/2017 2:32 PM ×

Terima kasih Flavnesz, hahaha zaman tu lepak naik bas, takde kereta lagi, situ jelah tempatnya.hahaha..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/15/2017 2:32 PM ×

Aamiin. Terima Kasih Faiz.

Reply
avatar
1/15/2017 8:32 PM ×

Wahhh. Happy anniversaryy. Jangan lupa ajak taw. Hikhik.

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
1/16/2017 12:06 PM ×

Moga dipermudahkan untuk mai dan dipercepatkan.. hehehee

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/16/2017 8:24 PM ×

terima kasih kak reen, hihihihi insyaAllah tapi lambat lagi kendurinya.hahaha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/16/2017 8:24 PM ×

Aamiin, aamiin, thank you Kak Lea <3

Reply
avatar
6/19/2017 7:26 AM ×

hurmm wonder why I missed this entri...tahniah sekali lagi Mai...

Reply
avatar