Tahun Ayam ni Banyak Ong Lah~!

sumber : https://www.dogonews.com/2017/1/24/china-prepares-to-welcome-the-year-of-the-fire-rooster

Hai semua,

Happy Chinese New Year kepada yang menyambut perayaan ini. Cuti raya seminggu ni Mai akan bawa anak-anak buah ke Kuala Lumpur so mungkin blog terabai, dan mungkin tidak, bergantung dengan sempat ke tidak dan kekuatan internet kat sana, ehehehe. Jangan rindu-rindu ai, kalau rindu followlah instagram sana ye.

Oh ya, bagi baby-baby yang lahir tahun 1993 (hello geng~!) bertahun ayam kan. lucky betul siapa dapat anak tahun ni sebab tahun ayam juga, boleh geng. Hahaha. Tahniah pada beberapa kawan aku yang bakal menjadi parents tahun ni, anak korang tahun ayam sama kita weh! Hahaha, saje wish, padahal kengkawan aku bukan rajin pun nak baca blog aku, sis sentap. Hahaha.

Takpa sis pun lucky juga, hahaha, sebab sis dapat angpaw daripada Nile.com.my bernilai RM100.00 cash. Jarang sis dapat lucky draw tau, selalunya sis menang giveaway sebab entry ataupun belas ehsan penganjur je, hahaha. Alhamdulillah, pada tahun ayam ni si budak ayam ada ong pula! Kekeke. (Klik Untuk Baca Senarai Pemenang).

Thank you Nile teams, Happy Chinese New Year guys! 

Okaylah esok mungkin akan jadi hari yang panjang, aku dah kena tidur awal. Maklumlah dua anak buah aku tu nampak je comel, tapi monster tau, rawrrr. Fuh harap ada kesempatan untuk berblog walaupun busy dan data sangat hampeh, tak apa sis akan cuba. 

Bye korang, selamat bercuti. 


Follow
Previous
Next Post »

23 Comments

Click here for Comments
1/27/2017 6:11 AM ×

Bye Mai..
Hehehe.. Selamat bercuti..

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
1/27/2017 7:40 AM ×

Have a safe trip :)

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
1/27/2017 7:50 AM ×

Haha. Budak ayam ada ong ahhhh :D Congrats Mai dan selamat bercuti :) Take care ya :)

Reply
avatar
Cik Tie
admin
1/27/2017 9:55 AM ×

selamat bercuti..

Reply
avatar
AMER JAYA
admin
1/27/2017 10:14 AM ×

tung aahhh kann tungg aahh kan. asal ramai blogger menang hadiah ni.. traveloka lah walaloka lah hahaha.. btw.. tahniah mai. kita dr tahun yang sama.. kok kok kok. :D

Reply
avatar
Noor Azlan
admin
1/27/2017 10:22 AM ×

Berhati-hati dij alan raya... Selamat bercuti...

Reply
avatar
1/27/2017 12:13 PM ×

saya lahir tahun naga hihi

Reply
avatar
Kak Long
admin
1/28/2017 10:09 AM ×

Wow! Bestnya dapat angpow..
Selamat jalan.. ^_^

Reply
avatar
1/29/2017 6:39 AM ×

wah !! tahniah !! hee~ dapat cash ye ? best la boleh beli barang mekap..

Reply
avatar
nadhie wueen
admin
1/29/2017 8:53 AM ×

wahhh tahniah menang giveaway ☺☺ banyak gak tu

Reply
avatar
1/29/2017 6:38 PM ×

hi may.. sis dah dapat hadiah awak.. thank you tau.. hehe :)

Reply
avatar
1/30/2017 6:28 PM ×

wah.. tahniah mai dapat angpau.. tahun ayam la kan tahun ni. tahun kita. haha

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
1/31/2017 10:44 AM ×

hehehe tahniah mai... Terbaik mai.. Rezeki mai utk menang..

Reply
avatar
2/01/2017 12:02 PM ×

Tahniah Mai.
Mungkin tuah tahun ayam.

Reply
avatar
2/01/2017 4:30 PM ×

banyak dpt angpau hihi

Reply
avatar
2/01/2017 8:19 PM ×

wah rezeki mai ni heheh bertuah betul

Reply
avatar
IK Tia
admin
2/03/2017 8:13 PM ×

Rezekiiiii 😂

Reply
avatar
Mas
admin
2/03/2017 11:20 PM ×

slmt bercuti maii..walewehh kok..kok..kok..sepp!

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
2/04/2017 11:03 PM ×

Waaa ! Thniah mai sebab dpt angpaw ! Anak no 2 mek akn same la tahun ayam dengan mai :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/05/2017 6:39 PM ×

TERIMA KASIH SEMUA

Reply
avatar
2/07/2017 1:41 PM ×

moga tahun ayam ni bawa ong utk anak2 aida.
cemerlang dlm pelajaran.
terutama anak sulung aida, upsr thn ni :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/07/2017 3:20 PM ×

Hihihi insyaAllah, all the best untuk anak sis.

Reply
avatar