Giveaway by FatinDiana

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Hi, selamat hari Ahad.

Buat apa tu hari-hari cuti ni? Meh la aku nak ajak join satu giveaway anjuran Fatin Diana dan ditaja juga oleh Eymasu dan Nazirah. Mereka mencari 7 orang pemenang untuk mendapat hadiah yang super awesome weh, tak tipu. 

By FD



By Eymasu (x3 pemenang)


by Ezyra Clothing


by Cik Chenta



Itulah senarai hadiah untuk giveaway kalini, gempak kan? Kalau ada yang berkenan dihati dalam senarai hadiah ni, silalah rajinkkan diri join giveaway ini mana tahu rezeki korang ke kan.

Okay kalau nak join, pastikan sebelum 10 Mac 2017 jam 10 malam okay. Good luck semua.




Follow
Previous
Next Post »

11 Comments

Click here for Comments
2/19/2017 12:19 PM ×

Good luck mai. Comel2 hadiah diaaaa.

Reply
avatar
nadhie wueen
admin
2/19/2017 3:14 PM ×

ouch cantiknya barang-barang. Good luck awak! :)

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
2/20/2017 2:05 AM ×

hadiah menarik sungguh :) Good luck Mai :)

Reply
avatar
Noor Azlan
admin
2/20/2017 11:22 AM ×

Beg tu cantik, joggerpant tu best gak kalau dapat.... harap ada rezeki Mai...

Reply
avatar
Jun Zie
admin
2/21/2017 10:09 AM ×

Selamat bjaya !! =D

Reply
avatar
Unni Anje
admin
2/21/2017 12:11 PM ×

all the best mai!!

Reply
avatar
Nur Aaisyah
admin
2/26/2017 11:16 PM ×

hai. singgah dri GA yg sama. :) goodluck

https://theaaisy.blogspot.my/2017/02/giveaway-by-fatin-diana.html

Reply
avatar
2/27/2017 10:38 PM ×

selamat malam .selamat bergiveaway

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/giveaway-by-fatindiana.html

Reply
avatar
3/11/2017 4:50 PM ×

πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

#jombercontest
#kisahhidupku

Reply
avatar
3/14/2017 4:03 PM ×

Singgah sini dari GA yang sama
Gud luck =)

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon