Popsicle! Nyum nyum...

Pada musim panas macam sekarang ni  memang sedap kalau layan popsicles petang-petang kan. Kalau hari-hari nak beli mahunyaa bankrupt weh. Nak senang kenalah buat homemade punya je, kan jimat tu.

Aku ada jumpa 36 resepi popsicle yang menarik tertarik memang daboom. Kalau nak buat boleh rujuk semua resepi di >> Artsy Fartsy Mama.


Resepi Popsicle
http://www.artsyfartsymama.com/2013/05/36-homemade-popsicle-recipes.html
Resepi popsicle
http://www.artsyfartsymama.com/2013/05/36-homemade-popsicle-recipes.html
Eh sebenarnya cerita kali ni bukan nak cakap pasal resepi popsicles sangat, aku nak bagitahu yang aku nak belanja blogger yang bertuah sebuah Popsicle Maker ! Yeay!

Kalau nak, jangan lepaskan peluang untuk join Giveaway dari Sis Awa April ini tau.

Aku adalah salah seorang penaja untuk giveaway April kali >> Popsicle maker  untuk seorang pemenang, notebook  untuk seorang pemenang, dan dua blog bertuah untuk aku review

Ini baru hadiah dari aku je, ada banyak lagi seperti Shawl, Headband, dan juga Topup dari penaja lain. Kalau ramai yang join, pemenang pun akan bertambah, haaaa, best kan. 

Cepat klik banner dibawah untuk maklumat lanjut! 






Follow
Previous
Next Post »

28 Comments

Click here for Comments
Ana Suhana
admin
3/31/2017 10:09 PM ×

Dalam byk2 tu no 9 tu plg menarik perhatian kak ana. Hehe.

Semoga murah rezeki Mai dan rakan2 penganjur 😘😘

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/31/2017 11:06 PM ×

Sedappp tu tengok kak Ana. Kalau popsicle mai suka fruit+yogurt.

Aamiin, terima kasih ya... join tau kak ana.heheh.

Reply
avatar
Flavnesz
admin
3/31/2017 11:33 PM ×

Sedapnya tengok popsicles tu..!!!!

Reply
avatar
Anisa Anuar
admin
4/01/2017 12:10 AM ×

wowwwww....semoga bertambah rezeki sbb sponsor giveaway...thumbs up!!

Reply
avatar
4/01/2017 12:23 AM ×

kot2 co sponsor boleh dapat jugak pun best ni..hehehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/01/2017 2:43 AM ×

Hahaha, mestilah sedap :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/01/2017 2:44 AM ×

Aamiin, terima kasih ya. Jemputlah join.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/01/2017 2:44 AM ×

Hehehehe...popsicle maker yang plastik biasa je Mrs.Fuzy...jeng jeng jeng boleh dipertimbangkan ni :P

Reply
avatar
4/01/2017 10:26 AM ×

wah...dengar hadiah pon cam best ah..nak join lah ni..

Reply
avatar
Seorang Syed
admin
4/01/2017 11:14 AM ×

Alaaaa bestnya boleh buat popsicle! tengok gambar je dah rasa menggoda betul dah tu haha.

Reply
avatar
4/01/2017 9:43 PM ×

I want all hehe tamak plak heh

Bagus ne buat bisnes popsicle

Reply
avatar
Mat Jo
admin
4/01/2017 10:23 PM ×

Aiskrim Nutella pun ada, :)

Reply
avatar
4/02/2017 1:00 PM ×

Aduhhh Mai bikin saya terliur sakan. Nak pi cari aiskrim sekarang jugak la camni. Semua ni salah Mai hahahahahahaha :P

Nanti Ira join ye support kawan-kawan blogger juga 😄

Reply
avatar
Nabila Syifa
admin
4/02/2017 3:03 PM ×

Terliur seyhhg tgk

Reply
avatar
Jari Manis
admin
4/02/2017 5:29 PM ×

Woww hadiah sgt kebabom!

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 12:27 AM ×

Mariler join Anum :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 12:28 AM ×

Haha so Syed suka yang mana? Bolehlah cuba nanti :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 12:29 AM ×

Hahaha, kalau tamak kena buat sendiri ni Fae, hahaha, tinggal rajin dengan tidak je :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 12:29 AM ×

Paling mudah tu, tapi mahal ler kalau pakai nutella, hahah.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 12:47 AM ×

Hahaha alamak, meh la kulim mai belanja solero.hahaha.

Join tauuu..muahhh ciked.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 12:48 AM ×

Hihihi kena buat ni nabila :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 12:49 AM ×

Hihi, jemputlah join sis JM.

Reply
avatar
Nour Adieb
admin
4/03/2017 12:23 PM ×

wowww, macam best :D

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
4/03/2017 2:05 PM ×

Awohh sedapnya sekerim... Nak jugakkk.. Hahhaa.. Kena join ni GA tu..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 10:11 PM ×

Mestilah best Adieb,muehehehehe. Dah join ke belum?

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 10:12 PM ×

Hahahaha hadiah takde pakej sekali icecream tau, kekekeke :P

Reply
avatar
Nour Adieb
admin
4/05/2017 7:02 PM ×

lom join lagi mai ��

Reply
avatar
4/13/2017 11:11 AM ×

Ala.. nak aiskrim dia je.. amker dia taknak.. hahaha.. boleh dak?

Reply
avatar