Giveaway Busyra Takiyudin: Saya nak Shopping Credit RM1000!!


Sebelum ini Busyra dah ada anjurkan satu giveaway free name card yang masih berlangsung sampai 25 Mei ini, tapi dalam bulan yang sama juga Busyra sekali lagi anjurkan giveaway lumayan yang menawarkan hadiah sehingga RM1000 dan mencari 10 orang pemenang. Serius gempak gila!


Giveaway Busyra Takiyudin: Saya nak Shopping Credit RM1000!!
Klik Untuk Join

Oh ya giveaway kali ini Busyra dapat penaja daripada SG Shop Malaysia. TBH, inilah kali pertama aku tahu pasal laman web online shopping dari China ni. Fuh ketinggalan zaman betul, rugi kot tak tahu awal-awal, murah-murah barangan kat situ. 

Lepas buka laman web tu, jangan kata satu,aku rasa nak borong berjuta-juta barang. Phewww berangan itu percuma, nak beli tu kena intai poket jap. Hahaha. Tapi kalau ada rezeki memang kecil tapak tangan nyirulah saya tadahkan. Cewahh.

Apa yang Aku Nak Beli dalam SGshop?

Giveaway Busyra Takiyudin: Saya nak Shopping Credit RM1000!!
http://www.sgshop.com.my/taobao/tao-bao/searchdetails?tbid=542054681868
Hari pertunangan dah makin dekat, ahahahaha. Mama ajak aku buat sendiri je bunga tangan tu, tapi ya ampunnnnn aku dah berpeluh-peluh dengar statement tu, maklumlah tak kreatif langsung. Tapi tadi ternampak yang ready-made kat SGshop ni, harga pun murah. Problem solved!

Giveaway Busyra Takiyudin: Saya nak Shopping Credit RM1000!!
http://www.sgshop.com.my/taobao/mall/details?tbid=43712841057&cid=50018424&tbnick=%E6%B0%B5%E7%87%95%E7%87%95%E4%B8%B6%E4%B8%B6&cno=0&goodsid=&shopType=5
Hahaha yang ni pun aku rasa macam perlu juga. Sebab besi tangga rumah aku tu dah menyedihkan betul rupanya, hahahaha. Semuanya sebab kami adik beradik yang cat, paham-paham jelah tangan cemerkap, main je lebih masa cat tu. End up hasilnya cat pun tak rata, hampeh betul. 

Giveaway Busyra Takiyudin: Saya nak Shopping Credit RM1000!!
http://www.sgshop.com.my/taobao/mall/details?tbid=525898927866&cid=121458019&tbnick=wuli%E6%96%87%E5%85%B7&cno=343&goodsid=5746
Hahaha motif sangat tau tetiba nak beli pencil case ni. Tapi tengok lah tu ghupenyaaa sangat comel macam mana aku tak tergoda. Hahahah. 


Oh aku rasa aku patut stop sekarang. Kalau tidak entry ni dah tak jadi entry giveaway dah, jadi entry wishlist pulak, hahaha.

Baiklah bagi yang tak tahu lagi pasal giveaway best dari Busyra ni, jangan buang masa lama-lama fikir, join je, mana tahu rezeki. Bak kata pepatah lah, kalau rezeki takkan kemana, cewahh.

Syarat-syarat penyertaan:
1. Buat satu entri dan letak banner yang disediakan
2. Nyatakan satu barang yang korang nak beli dalam SGshop
3. Backlink kan kepada entry >>>INI<<<
4. Tinggalkan link entri di ruangan komen entry tersebut
5. Share entri korang di laman sosial (facebook)






Follow
Previous
Next Post »

31 Comments

Click here for Comments
I am LZ
admin
5/19/2017 8:49 PM ×

Good luck dear, sis pun akan join in shaa Allah.. 😘

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/19/2017 9:22 PM ×

Aamiin, terima kasih sis. Jom kita join ramai-ramai :)

Reply
avatar
Mrs Pip
admin
5/19/2017 9:29 PM ×

Gudluck dear...
Mrs pip pun akan join lah juga ni...
Mcm best.

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
5/19/2017 10:15 PM ×

Good luck Mai. Semoga ada rezeki Mai ye. Ameen.

Reply
avatar
Lya Amie
admin
5/20/2017 12:39 AM ×

Comelnya pencil case tu, memang patutla jatuh hati nak beli hihi. Goodluck Mai!

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/20/2017 6:20 AM ×

Thank you Mrs.Pip :D

All the best ye.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/20/2017 6:21 AM ×

Aamiin-aamiin ya rabbal alamin. Thank youuuu kak Ana <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/20/2017 6:21 AM ×

Thank you Cik Tie :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/20/2017 6:22 AM ×

Comel bebenor kan..hahah

Reply
avatar
5/20/2017 10:04 AM ×

thanks for tag Mai...InsyaAllah nanti Umi join

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/20/2017 4:35 PM ×

Sama-sama Umi, jomlah memeriahkan GA busyra

Reply
avatar
5/21/2017 1:48 AM ×

tengah mendraf dalam keadaaan tersenguk2 ni..hehe

Reply
avatar
Husna Rahman
admin
5/21/2017 12:35 PM ×

hahhaha betul jgk tu ..jd entry wishlist..kkk

good luck mai..

Reply
avatar
aswaleyla
admin
5/21/2017 5:00 PM ×

wahhh dah nak brtunang. tahniah yaa.. nak join jugak la giveaway ni. mcm menarik

Reply
avatar
5/21/2017 8:09 PM ×

Good luck awakk!

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/22/2017 2:47 AM ×

Thanks baby Elsa :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/22/2017 2:47 AM ×

Hehehe tu laa, karut la maizan bila start menulis kan. :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/22/2017 2:48 AM ×

Hahahaha tnda dari March haritu lagi, alhamdulillah dah dapat tarikh dah, raya nanti :D ..mehh la join mana tahu rezeki raya.

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
5/22/2017 8:30 AM ×

Semoga berjaya mai.. :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/22/2017 9:13 AM ×

Thanks Azwar :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/22/2017 9:13 AM ×

Thank you Kak Lea :D

Reply
avatar
Jun Zie
admin
5/22/2017 1:43 PM ×

all the best mai =D

Reply
avatar
5/22/2017 2:51 PM ×

Good luck.. semoga dimurahkan rezeki Mayy :D

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
5/22/2017 4:06 PM ×

Good luck Mai :) Bunga tangan dan hiasan kat tangga tu cantik <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/22/2017 8:53 PM ×

Thank you Kak Jun :D

Reply
avatar
Fa Tin
admin
5/22/2017 10:40 PM ×

Goodluck, datang dari giveaway yang sama :)

http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/27/2017 2:03 AM ×

Thank You SEMUAAAA <3

Reply
avatar
5/31/2017 12:37 PM ×

terima kasih sudi join GA saya. pemenang telah diumumkan.. > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/pemenang-giveaway-saya-nak-shopping.html

Reply
avatar