Instant Shawl Giveaway by Mamapipie

Klik Belon Untuk Join
Instant Shawl Giveaway by Mamapipie | Sejak kenal instant shawl, memang Mai jatuh cinta habisss la. Mana tak jatuh cinta, instant shawl ni best sebab :

1. Jimat masa nak belit
2. Tapi tetap nampak gojes
3. Jarang kena 'bad tudung day' HAHA
4. Labuh boleh adjust
5. Trendy!

Pergh siap bagi 5 sebab, kahkahkah. Dah dua kali raya dah Mai setia dengan instant shawl untuk jimat masa tapi tampil cun dipagi raya yang indah. Jadi tak ada sebab la Mai tak join Instant Shawl Giveaway by Mamapipie yang awesome ni!!!! 

Semoga ada la rezeki Mai dalam giveaway ni. Nakkkk tudung baru, huhu. Dah lama tak #OOTD ni, sebab duk ulang tudung sama ja, hahahaha. 

Okaylah kalau nak join, klik belon tomey kat atas tu lelaju k.


Nota untuk readers: Maaf Mai tak dapat blogwalking lagi sebab ada urusan lain. Tapi jangan risau drop je comment nanti Mai balas visit ok. Hihi comment dibalas comment :P

Follow
Previous
Next Post »

14 Comments

Click here for Comments
mamapp
admin
8/03/2017 8:03 AM ×

Tq Mai sudi join..good luck ye. Mama pun selesa dgn tudung instant sebab xpandai nak below tudung. Karang tercekik mama juga yg susah hihi

Reply
avatar
nini
admin
8/03/2017 8:43 AM ×

Gud luck =)

Reply
avatar
Noor Azlan
admin
8/03/2017 9:18 AM ×

Good Luck Mai....

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
8/03/2017 10:57 AM ×

Good luck Mai :)

Reply
avatar
Nieve
admin
8/04/2017 12:43 PM ×

Good luck sis & all the best yewww!

Reply
avatar
Lina Shaza
admin
8/06/2017 12:12 PM ×

good luck..
dari giveaway yang sama
https://mama3danish.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
8/06/2017 6:38 PM ×

Thank you ya semua, nanti mai singgah balas <3

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
8/07/2017 1:56 PM ×

Gut luck may.. :)

Reply
avatar
8/08/2017 10:58 AM ×

All the best Mai...

Reply
avatar
Mrs. A
admin
8/08/2017 5:12 PM ×

Good luck Mai.
Mrs. A pun join juga ;-)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
8/09/2017 11:42 PM ×

Thank you ya semua, nanti mai singgah balas <3

Reply
avatar