Segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple

Segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple | Dah lama juga Mai tak join segmen blogwalking gini, rugi betul, haha. Antara kelebihan join segmen blogwalking :
  1. Merapatkan silaturrahim sesama blogger yang dah kenal
  2. Berkenalan dengan blogger yang belum kenal
  3. Meningkatkan pageview blog
  4. Support member yang join segmen, hahah.
Best kan? 

Jadi sepanjang segmen ini berlangsung sehingga 31 Ogos, jangan lepaskan peluang join. Nanti boleh blogwalking berjemaah sesama kita, haha.

SYARAT PENYERTAAN :

  1. Follow blog http://ape-kinah.blogspot.my/
  2. Follow google+ Kak Kinah
  3. Follow instagram Kak Kinah 
  4. Buat satu entri dan tepekkan banner di atas tu dan backlinkan ke blog Kak Kinah
  5. Kemudian hantar link di petak komen di bawah. DONE!
Hmm syarat pun mudah kemain, rugilah kalau taknak join kan..So untuk join segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple ni, klik saja banner dibawah :)

Klik Untuk Join


Follow
Previous
Next Post »

13 Comments

Click here for Comments
8/13/2017 1:21 AM ×

gud luck mayyy jieeee.. :p

Reply
avatar
mrhanafi
admin
8/13/2017 2:54 PM ×

Saya blogwalking setiap hari walaupun tak banyak..

Reply
avatar
aRzMoHa
admin
8/16/2017 11:13 AM ×

semog aberjaya dan semoga ikatan ukhwah sesama blogger semakin bertambah baik

Reply
avatar
Kaklong Chan
admin
8/18/2017 8:29 AM ×

Menarik ni..
Let's blogwalk :)

Reply
avatar
Jun Zie
admin
8/25/2017 10:14 AM ×

wahh wish u luck mai =D

Reply
avatar
Nisha
admin
8/29/2017 12:35 PM ×

Assalammualaikum dan haii! :D
Nisha datang blogwalking ke sini ^^ Plus kita dari Segmen yang sama hehe (;
Jemputlah datang jenguk ke blog Nisha pula yaa! *emoji mata love*

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-by-love-is.html

Reply
avatar
NN Izati
admin
8/30/2017 12:59 AM ×

singgah dari segmen yg sama :)
https://nnizati.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
8/30/2017 1:57 AM ×

Thanks yang singgah sini, nanti Mai singgah balas ya

Reply
avatar
Kin Naz
admin
8/30/2017 11:18 PM ×

Assalamualaikum :)

kinah datang sini. senarai peserta dah update tau. bolehlah mula blogwalking dah

http://ape-kinah.blogspot.com/2017/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking-by.html

Reply
avatar
Mia Liana
admin
9/01/2017 6:47 PM ×

jalan2 dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-by-love-is.html

Reply
avatar