Lirik Dugaan Kita - Ashral Hassan

Lirik Dugaan Kita - Ashral Hassan


Jangan hentikan waktu yang berjalan,
tenangkan hati ingat kembali,
seberapa lama kita telah bersama.

mustahil sengaja jauhi hati,
segala terjadi kerna terpaksa,
diri dihimpit dan disakiti jua.

ku tahu hati mu tersiksa,
menerima segalanya,
janji dikhianati kasih bagai,
tak dihargai,

percaya lah ini dugaan kita,
berdua,
jujur didalam hati ini,
hanya kau ku cintai,
 
mustahil sengaja jauhi hati,
segala terjadi kerna terpaksa,
diri dihimpit dan disakiti jua,

oooh.. oooh…

mustahil sengaja ku jauhi hati mu,
ku tahu hati mu tersiksa,
menerima segalanya,
janji dikhianati kasih bagai,
tak dihargai,

percaya lah ini dugaan kita,
berdua,
jujur didalam hati ini,
hanya kau ku cintai,

jangan hentikan waktu yang berjalan,
tenangkan hati ingat kembali,
seberapa lama kita telah bersama,

♡♡♡

Fuh sedap lagu baru dari Ashral Hassan ni, tapi Mai tak pernah pula dengar kat radio, kenapa ye? Even lagu sebelum ni pun takda kat radio. Whyyyyy..whyyy....whyyyyy?

Pertama kali dengar lagi Mai tahu dah, I'm gonna pushed the repeat button repeatedly! Ok banyak sebab Mai suka lagu ni, selain Mai memang minat kat Ashral pun, lirik lagu ni best oh!

Lagu ni pasal dugaan yang ditempuhi oleh satu pasangan. Tak kita la sebesar mana dugaan tu, jangan ambil jalan singkat ikutkan. Kerana ikutkan hati - mati, ikutkan rasa - binasa. Bak kata Ashral,

Tenangkan hati ingat kembali, seberapa lama kita telah bersama.

Lirik Dugaan Kita - Ashral Hassan
I'm a lover :P


Follow
Previous
Next Post »

1 Comments:

Click here for Comments
Lokman Hakim
admin
9/20/2017 11:54 PM ×

Best lagu ni..sama best mcm lagu saling merindu

Yeay, tahniah Lokman Hakim jadi pengomen pertama!
Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon