Selamat Hari Raya AidilAdha


Selamat hari raya Haji! Selamat hari raya Korban! Selamat hari raya Aidiladha semua! 

Di kesempatan ini, Mai memohon ampun maaf zahir batin pada semua pembaca www.missobsesi.blogspot.my ini termasuklah semua secret admire yang baca senyap-senyap, lovers, haters, kekekeke.

Kalau lovers tu thank you sayang saya.

Kalau haters tu marilah kita berdamai. Beritahulah apa yang tak kena dengan saya KEPADA SAYA, bukan orang lain, bukan facebook status. Kita mampu mengubahnya.

Selamat Hari Raya! 

Sayangggggg Semua...



Follow
Previous
Next Post »

14 Comments

Click here for Comments
9/01/2017 12:53 AM ×

selamat hari raya mai.. jemput mai umahhh kiteww. kitew lanje awk kek batik.. hahaha

Reply
avatar
9/01/2017 1:20 AM ×

Salam aidiladha Mai. Sama lah. Akk pun nk mohon maaf jgk kalo ade wat salah ye. 😍

Reply
avatar
Kin Naz
admin
9/01/2017 8:46 AM ×

Salam aidiladha juga buat mai sekeluarga

Reply
avatar
9/01/2017 11:19 AM ×

comel macam kak mai pun ada haters? :O

Selamat Hari Raya Kak Mai :D

Reply
avatar
Amer Ridzuan
admin
9/01/2017 3:23 PM ×

Selamat hari raya AidilAdha Mayyjie. Moga dimurahkan rezeki =)

Reply
avatar
Mellya Musa
admin
9/02/2017 10:07 AM ×

selamat hari raya aidiladha mai ! heheh

Reply
avatar
Jun Zie
admin
9/02/2017 10:34 AM ×

selamat hari raya mai dan kluarga =)
salam kosong2, muah ciked sikit ! =D

Reply
avatar
9/02/2017 1:08 PM ×

Salam aidiladha Mai

Reply
avatar
9/02/2017 9:45 PM ×

selamat hari raya aidiladha kak mai..sayang kak mai.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
9/02/2017 11:58 PM ×

SALAM AIDILADHA SEMUA

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
9/03/2017 12:00 AM ×

SAYANGGGGG SEMUA

Reply
avatar
9/07/2017 1:57 PM ×

selamat hari raya aidiladha

Reply
avatar
9/07/2017 8:18 PM ×

Selamat hari raya Aidil Adha juga kak walaupun dah terlambat beberapa hari. huhu. Happy weekend kak. :D

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon