Lirik Lagu Pertama Kali Nisha Darulaman Buskers

.
LIRIK PERTAMA KALI - (NISHA DARULAMAN BUSKERS)

Pertama kali,
Kukenalkan dirimu,
Betapa indahnya bila kau senyum..
.
Pertama kali,
Kurapatkan denganmu,
baru ku tahu kau amat bermakna padaku..
.
Aku tahu...
Kau sudah berpunya...
Tapi ku sanggup menunggu selamanya.
.
Hingga kini aku menanti...
Mengapa sikit pun engkau 
tidak mengerti...
,,,
Walaupun kini..
Kau berubah hati...
Aku disini tetap akan menanti...
...
Puasku rayu, 
Puas memujuk,
Kau tetap dengan egomu,
tuk meninggalkan ku.
.
Waktu Kau rapuh,
Aku yang kau tuju,
Bila ku merindu,
Kau pergi menjauh.
.
Aku tahu,
Ku bukan pilihanmu,
Tapi ku tahu 
Ku hanya cinta kamu...
***
Maaflah kalau lirik tak berapa nak betul, maklumlah sambil layan lagu sambil taip. Korang dah pernah dengar tak lagu yang baru viral baru-baru ni, betajuk PERTAMA KALI nyanyian NISHA DARULAMAN BUSKERS. 
.
Lagu ni ciptaan Nisha (penyanyi) tu sendiri semasa berumur 15 tahun, hebatkan. Lepas dia upload lagu ni kat youtube (tanpa muzik), terus ramai orang jatuh hati. Tak percaya tengoklah kat Youtube, banyak dah cuba cover lagu ni, masing-masing tak kurang hebat dengan gaya masing-masing.
.
Tapi mana boleh tengg penyanyi asal ye dok? Kini Nisha dengan band Darulaman Buskers si penyanyi asal dan pemilik lagu ni dah buat comeback dah, terus viral kat facebook dengan youtube. Mana tidaknya, lagu ni best kan... 
.
Aku dengan muka tak malunya request lagu ni dekat Darulaman Buskers nak yang ori, mana aku tahu masa tu belum ada recording lagi, kekekeke. Tapi diorang tak sombong kayyhh, siap reply kat instagram aku lagi, pewiit....barulah semangat jelapang padi, bakhanggg. dan dan.

A video posted by Mayy Jie (@noormaizan) on
,
So baru-baru ni diorang dah buat recording studio bersama Eddie Hamid, yippieeee~! Tak sabaq nak dengaq. Congratulation Nisha dan Darulaman Buskers. Jom support diorang ok. 
,
Klik Untuk Follow Instagram Darulaman Buskers 







Follow
Previous
Next Post »

14 Comments

Click here for Comments
Kak Long
admin
1/25/2017 2:57 AM ×

Best la lagu ni..
1st time dengar.. :)

Reply
avatar
1/25/2017 8:19 AM ×

Bestnya lagu ni. Macam kena lak ngn akak. Nak dload la. Thank you share lagu best. Huhu

Reply
avatar
1/25/2017 11:44 AM ×

hijau kuning lambang negeri ku..ehh negeri en suami...mmg dh dengaq..mmg best layan cik oii..;D

Reply
avatar
1/25/2017 5:18 PM ×

hebat..nanti nak dengar la..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/25/2017 6:28 PM ×

Kak Long bestkannnnn!hihihi

Cik RenexTunggu yang studio version la kak reen, baru syahdu sikit.hahaha

Mrs Fuzy Hihihi, pulun kedah pulun... kedah kat mana mrs,fuzy?

Izzati SuhaidiDengar tauuu kak zati,hehhe

Reply
avatar
1/25/2017 9:11 PM ×

best2 lagu ni... busyra balas sini k.. hehe. blog mai dah okay dah. busyra suka tngok! dari segi font smua mudah dibaca.

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
1/27/2017 7:57 AM ×

Mai tukar template ek? Cantik blog. Kemas dan responsive :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/05/2017 1:56 AM ×

Thanks Busyra :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/05/2017 1:58 AM ×

Dh lama rasanya mai pakai template ni kak Siqah, hadiah dari kak reenri, hehehe.

Reply
avatar
2/06/2017 1:46 PM ×

Macam best je liriknya.. nanti line dah ok baru dengar

Reply
avatar
eizzat fahmi
admin
4/23/2017 12:03 AM ×

Dy kedah kawasan mna

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/23/2017 1:44 AM ×

Kulim , hihihi.

Reply
avatar
Anonymous
admin
7/24/2017 5:58 PM ×

Thanks fоr finalⅼy talling about >"Lirik Lagu Pertamma Kali Nisha Darulaman Buskers" <Liked it!

Reply
avatar