Misi Mencari Bloglist!


Siapa yang tiba-tiba bloglistnya hilang? Ramai kan... Kenapa eh? Aku pun tak tahu, sebab akulah mangsa yang kehilangan bloglist kesayangan itu.

Alang-alang mungkin aku terpaksa tinggalkan blog ini beberapa hari untuk urusan ambil jubah aku nanti (ambil jubah sehari je, tersadai kat KL tak tahu sampai bila), jadi aku tinggalkan entry ini untuk readers aku ambil peluang untuk join bloglist aku.

Kenapa kena join? Kalau join nanti setiap kali korang update aku mesti gatal tangan nak klik, pastu baca dan komen...InsyaAllah...

Kalau nak join tinggalkan link blog korang kat bawah. Nanti balik dari KL aku update bloglist BLOG MAYY JIE ini semua. Jemputlah.

  • FOLLOW KALAU BELUM FOLLOW
  • KALAU ADA BLOGLIST SELITKAN BLOG AKU, KALAU TAKDE BLOGLIST TAKPE BOLEH JE JOIN, KITA KAN KAWAN, CINCAI LA,KEKEKE
  • TINGGAL LINK BLOG KAT RUANGAN KOMEN


Bye semua. Doakan perjalanan aku & Chacha selamat, aamiin. 





Follow
Previous
Next Post »

39 Comments

Click here for Comments
Flavnesz
admin
4/06/2017 2:48 AM ×

huih... kena join.. hihi.. Semua syarat tu dah lama buat.. xD
http://razanahanis.blogspot.my

Reply
avatar
Syah BaNu
admin
4/06/2017 3:05 AM ×

join.. :)

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
4/06/2017 6:03 AM ×

Kak ana join 😘

Reply
avatar
4/06/2017 7:43 AM ×

Akak punya bloglist pun hilang semalam.
4-5 kali masukkan balik tempat yang sama tapi hilang jugak. Akhirnya buat bloglist yang baru, barulah muncul.

Reply
avatar
Nurul Rasya
admin
4/06/2017 8:24 AM ×

lately banyak bloggers hilang bloglist secara tiba-tiba. It used to happen to me too.
hati-hati ke KL :)

btw, ink blog: nurulrasya.com

Reply
avatar
raihanah
admin
4/06/2017 9:11 AM ×

boleh masukkan blog saya ya. http://vitamin-cerdik.com take care dear

Reply
avatar
4/06/2017 10:31 AM ×

Bookmark dulu, sat gie nak join...

Reply
avatar
Mellya Musa
admin
4/06/2017 10:31 AM ×

mellyacrayola.blogspot.my
heheh menumpang kasih kat blog mai :P

Reply
avatar
4/06/2017 10:49 AM ×

NAK JOIN !!
lama dah follow n letak link mai kat bloglist. hee.

http://renex89.blogspot.my

smga sgala urusan dipermudahkan

Reply
avatar
PeRdU cINta
admin
4/06/2017 11:02 AM ×

Moga dipermudah segala urusan ya :)

Reply
avatar
4/06/2017 11:19 AM ×

Husneiey join Mai. Syarat kat atas semua dah buat. Hehehee ^_^


Reply
avatar
4/06/2017 11:38 AM ×

Bloglist saya pun hilang jugak. Sedih betul.

Thezafirahnazri.blogspot.my

Reply
avatar
Mrs. A
admin
4/06/2017 11:47 AM ×

Okay dah letak kat bloglist Mrs. A
Semoga dipermudahkan segala urusan, selamat pergi dan balik.

Reply
avatar
SHAF NAJMI
admin
4/06/2017 12:29 PM ×

Hai Mai :

*Shaf pun ada masalah bloglist lately 😥

Btw nak join jugak bloglist mai
1.Dah follow 😊
2.Blog Mai sentiasa ada kat blog shaf tau 😉
3. http://shafuhann-smab.blogspot.my 😆

DONE!

Reply
avatar
4/06/2017 1:31 PM ×

done exchange bloglist
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my

Reply
avatar
4/06/2017 3:16 PM ×

Hai saya join. frrnxh.blogspot.my

Saya takde bloglist. Reading list tu ada la huhu.

Reply
avatar
Nick Nashram
admin
4/06/2017 5:36 PM ×

nak join jugak blog femes..hehe

http://nicknashram.blogspot.my/

selamat berkonvo la ye.

Reply
avatar
4/06/2017 7:42 PM ×

mai..!! chaiyok2.. hehehe

Reply
avatar
4/06/2017 7:45 PM ×

Follow my blog

Blog rabiahtul adawiyah

Reply
avatar
Ana Fatihah
admin
4/06/2017 10:22 PM ×

Saya punya hilang jugak haritu. Ingatkan diri sendiri ada tersalah tekan ke apa. Btw, saya dah letak Mai dalam bloglist. Follow dah lama dah. Hihi ;)

Reply
avatar
Ana Fatihah
admin
4/06/2017 10:23 PM ×

Alamak, lupa nak letak link blog. :P

http://solehahgirlz.blogspot.my

Reply
avatar
4/07/2017 9:07 AM ×

Join!
https://sweetsourleyra.blogspot.my/

Reply
avatar
Jun Zie
admin
4/07/2017 1:48 PM ×

eeee takut nya kalo ilang bloglist ! hope smua bjalan lancar utk mai.. ati2 tau =D selfie bjemaah !

Reply
avatar
4/07/2017 5:26 PM ×

nak join juga :)

http://sweetepalhijau.blogspot.my/

Reply
avatar
Anis Amira
admin
4/07/2017 5:49 PM ×

Macam mana boleh hilang? Ada jugak blogger lain yang hilang bloglist dia. Mira tak ada bloglist. Hehehe

Blogwalking from http://www.cikkmira.com/2017/04/starry-night-mug.html

Reply
avatar
4/08/2017 9:23 AM ×

NAK JOIN :)https://intansaffyna.blogspot.my/

Reply
avatar
Nour Adieb
admin
4/08/2017 11:10 AM ×

Nak join bloglist Mai <3

nourayuadieb.blogspot.com :)

Reply
avatar
nadhie wueen
admin
4/09/2017 10:22 AM ×

Sama! Hampir2 hilang haritu. Btw saya dah join. dah masukkan blog may dalam bloglist saya :) http://nadhiewueen.blogspot.my

Reply
avatar
Nur Azimah
admin
4/09/2017 12:10 PM ×

followed ! :D http://alittlenana.blogspot.my

Reply
avatar
Ibu Dilah
admin
4/09/2017 12:16 PM ×

hi sis.. saya join ya..

http://www.ceriteraibu.com/

semoga selamat dalam perjalanan pulang ya..

Reply
avatar
4/09/2017 1:21 PM ×

sy join ya :)
http://ciknurul23.blogspot.my/2017/04/misi-mencari-bloglist-by-mayy-jie.html

Reply
avatar
dorsett pink
admin
4/09/2017 4:27 PM ×

Wow. Bestnya... Nanti sy nak masuk jugalah dalam bloglist Noor maizan ni.. Hehe

Reply
avatar
dorsett pink
admin
4/09/2017 4:29 PM ×

Ni URL blog sy - dorsettpink.blogspot.my ... Nanti sy letak url blog awak disenarai bloglist sy k...

Reply
avatar
aswaleyla
admin
4/09/2017 5:06 PM ×

done
wwww.aswaleyla.com

Reply
avatar
4/10/2017 9:19 AM ×

Nak selit jugak sorang boleh ? Hehehe

http://irazulkeffele.blogspot.my/

Reply
avatar
shahdiana
admin
4/10/2017 4:55 PM ×

haha...sempoi....jemput datang teratak kita...
http://sofiyahasya.blogspot.com

Reply
avatar
4/10/2017 9:26 PM ×

done follow and letak dalam bloglist :)

http://mrstedyybearlover.blogspot.com/

Reply
avatar
4/11/2017 10:35 AM ×

sempat lagi ke nak join? join jugak ye
https://thisisme-38.blogspot.my

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/12/2017 11:37 PM ×

>>>>>SORRY TELAH DITUTUP, TERLEBIH QUOTA, HEHEHEHE<<<<<<<

Reply
avatar
New comments are not allowed.