Misi Mencari Bloglist!

by - April 06, 2017


Siapa yang tiba-tiba bloglistnya hilang? Ramai kan... Kenapa eh? Aku pun tak tahu, sebab akulah mangsa yang kehilangan bloglist kesayangan itu.

Alang-alang mungkin aku terpaksa tinggalkan blog ini beberapa hari untuk urusan ambil jubah aku nanti (ambil jubah sehari je, tersadai kat KL tak tahu sampai bila), jadi aku tinggalkan entry ini untuk readers aku ambil peluang untuk join bloglist aku.

Kenapa kena join? Kalau join nanti setiap kali korang update aku mesti gatal tangan nak klik, pastu baca dan komen...InsyaAllah...

Kalau nak join tinggalkan link blog korang kat bawah. Nanti balik dari KL aku update bloglist BLOG MAYY JIE ini semua. Jemputlah.

  • FOLLOW KALAU BELUM FOLLOW
  • KALAU ADA BLOGLIST SELITKAN BLOG AKU, KALAU TAKDE BLOGLIST TAKPE BOLEH JE JOIN, KITA KAN KAWAN, CINCAI LA,KEKEKE
  • TINGGAL LINK BLOG KAT RUANGAN KOMEN


Bye semua. Doakan perjalanan aku & Chacha selamat, aamiin. 





Follow

You May Also Like

39 orang rajin komen

  1. huih... kena join.. hihi.. Semua syarat tu dah lama buat.. xD
    http://razanahanis.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. join.. :)

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Akak punya bloglist pun hilang semalam.
    4-5 kali masukkan balik tempat yang sama tapi hilang jugak. Akhirnya buat bloglist yang baru, barulah muncul.

    ReplyDelete
  4. lately banyak bloggers hilang bloglist secara tiba-tiba. It used to happen to me too.
    hati-hati ke KL :)

    btw, ink blog: nurulrasya.com

    ReplyDelete
  5. boleh masukkan blog saya ya. http://vitamin-cerdik.com take care dear

    ReplyDelete
  6. mellyacrayola.blogspot.my
    heheh menumpang kasih kat blog mai :P

    ReplyDelete
  7. NAK JOIN !!
    lama dah follow n letak link mai kat bloglist. hee.

    http://renex89.blogspot.my

    smga sgala urusan dipermudahkan

    ReplyDelete
  8. Moga dipermudah segala urusan ya :)

    ReplyDelete
  9. Husneiey join Mai. Syarat kat atas semua dah buat. Hehehee ^_^


    ReplyDelete
  10. Bloglist saya pun hilang jugak. Sedih betul.

    Thezafirahnazri.blogspot.my

    ReplyDelete
  11. Okay dah letak kat bloglist Mrs. A
    Semoga dipermudahkan segala urusan, selamat pergi dan balik.

    ReplyDelete
  12. Hai Mai :

    *Shaf pun ada masalah bloglist lately 😥

    Btw nak join jugak bloglist mai
    1.Dah follow 😊
    2.Blog Mai sentiasa ada kat blog shaf tau 😉
    3. http://shafuhann-smab.blogspot.my 😆

    DONE!

    ReplyDelete
  13. done exchange bloglist
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my

    ReplyDelete
  14. Hai saya join. frrnxh.blogspot.my

    Saya takde bloglist. Reading list tu ada la huhu.

    ReplyDelete
  15. nak join jugak blog femes..hehe

    http://nicknashram.blogspot.my/

    selamat berkonvo la ye.

    ReplyDelete
  16. Follow my blog

    Blog rabiahtul adawiyah

    ReplyDelete
  17. Saya punya hilang jugak haritu. Ingatkan diri sendiri ada tersalah tekan ke apa. Btw, saya dah letak Mai dalam bloglist. Follow dah lama dah. Hihi ;)

    ReplyDelete
  18. Alamak, lupa nak letak link blog. :P

    http://solehahgirlz.blogspot.my

    ReplyDelete
  19. Join!
    https://sweetsourleyra.blogspot.my/

    ReplyDelete
  20. eeee takut nya kalo ilang bloglist ! hope smua bjalan lancar utk mai.. ati2 tau =D selfie bjemaah !

    ReplyDelete
  21. nak join juga :)

    http://sweetepalhijau.blogspot.my/

    ReplyDelete
  22. Macam mana boleh hilang? Ada jugak blogger lain yang hilang bloglist dia. Mira tak ada bloglist. Hehehe

    Blogwalking from http://www.cikkmira.com/2017/04/starry-night-mug.html

    ReplyDelete
  23. NAK JOIN :)https://intansaffyna.blogspot.my/

    ReplyDelete
  24. Nak join bloglist Mai <3

    nourayuadieb.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  25. Sama! Hampir2 hilang haritu. Btw saya dah join. dah masukkan blog may dalam bloglist saya :) http://nadhiewueen.blogspot.my

    ReplyDelete
  26. followed ! :D http://alittlenana.blogspot.my

    ReplyDelete
  27. hi sis.. saya join ya..

    http://www.ceriteraibu.com/

    semoga selamat dalam perjalanan pulang ya..

    ReplyDelete
  28. sy join ya :)
    http://ciknurul23.blogspot.my/2017/04/misi-mencari-bloglist-by-mayy-jie.html

    ReplyDelete
  29. Wow. Bestnya... Nanti sy nak masuk jugalah dalam bloglist Noor maizan ni.. Hehe

    ReplyDelete
  30. Ni URL blog sy - dorsettpink.blogspot.my ... Nanti sy letak url blog awak disenarai bloglist sy k...

    ReplyDelete
  31. Nak selit jugak sorang boleh ? Hehehe

    http://irazulkeffele.blogspot.my/

    ReplyDelete
  32. haha...sempoi....jemput datang teratak kita...
    http://sofiyahasya.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. done follow and letak dalam bloglist :)

    http://mrstedyybearlover.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. sempat lagi ke nak join? join jugak ye
    https://thisisme-38.blogspot.my

    ReplyDelete
  35. >>>>>SORRY TELAH DITUTUP, TERLEBIH QUOTA, HEHEHEHE<<<<<<<

    ReplyDelete