Mystery Contest by Butik Julita Anje

by - April 01, 2017

Butik Julita Anje
Klik Banner Untuk Join

Terujanya bila tahu ada giveaway dari Anis dan sebuah butik pengantin untuk para blogger. Keterujaan bertukar nak meletop happy bila tahu butik tu beroperasi di Kedah & juga melingkumi kawasan Kulim. Yabedabedu! Terima kasih juga Anis untuk giveaway ni, sebab kalau tidak Mai tak kenal butik ni.

❤BUTIK JULITA ANJE❤

Butik Julita Anje menyediakan perkhidmatan menghias pelamin tunang, kahwin, baju pengantin, dan juga pakej mampu milik mengikut bajet kita. Kalau nak walk in butik mereka terletak di Baling Kedah. Selain itu, kawasan yang mereka cover adalah seperti Sungai Petani, Kulim, Penang, Kedah, & Grik Perak.

Boleh pengsan tengok harga sebab promosi mereka memang kaw-kaw punya. Pelamin tunang boleh didapati bermula RM200 - RM350. Mana nak dapat harga macam ni zaman sekarang... Nak menangis aku tengok setiap pelamin tu, cantiknyaaaa...

Harga makin gila bila sebut pasal perkahwinan. Promosi sampai harga RM999 pun dah boleh dapat sepasang baju pengantin lelaki dan perempuan, bilik pengantin, pelamin, set sampin, crown, bunga tangan. Ya Allah semua dah lengkap, tak sampai RM1000 dah boleh bina masjid, tinggal nak buat makan-makan dengan panggil tok kadi je, hehehe. Amboi naik syeikh pula aku menaip entry malam ni, muahahahahahaha. 

Jadi kepada bakal pengantin yang nak mendirikan masjid penuh barakah & jimat, pasangan yang nak bertunang dan mencari pelamin comel seperti korang, ataupun mak-mak yang tak sabar dapat menantu so nak cari baju pengantin siap-siap walaupun anak takda gelpren/boypren lagi, jemputlah hubungi Butik Julita Anje segera.

Hubungi Butik Jelita Anje : 
✆  019-495 5430
🏠 BILION SHOPING KUPANG BALING KEDAH


Janganlah pelik kenapa aku bersemangat sangat, hahaha. Ni semua sebab aku bakal naik pelamin lah tahun ini, hehehe. Pelamin tunang je lah tapinya. Okaylah tu kan dari pelamin anganku musnah :P. Kalaulah aku menang giveaway ni, dapat pelamin ke baju ke, alangkah indahnya (berangan jap). Hahahaha. Tapi kalau dapat diskaun je pun aku dah bersyukur sangat. Boleh angkut terus dengan dorang je untuk majlisku pada 28.0*.2017 ni.

Eh jemputlah semua join memeriahkan giveaway ini, banyak 5 hadiah ditawarkan, walaupun misteri gituuu, mesti best punyaaaa,hahah. Lagipun, apa salahnya kita menyokong perniagaan orang Islam kan. 

Untuk join giveaway ini, segera klik >>Mystery Contest by Butik Julita Anje<<. 

Follow

You May Also Like

37 orang rajin komen

  1. Wowwww Tahniah Mai! Good luck for this GA! :)

    ReplyDelete
  2. GA ke contest? ke sama je? hahahaa okay

    ReplyDelete
  3. Good luck Mai 😘

    Semoga dipeemudahkan urusan naik pelamin tunang thh ni 😍

    ReplyDelete
  4. Tahniah mai untuk majlis tu nanti dan good luck mai. Moga mai terpilih sebagai pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Kinah. Aamiin...

      Delete
  5. Semoga rezeki berpihak kepada Mai..
    Semoga majlis Mai nanti meriah..
    Semoga berbahagia selalu..
    Itu doa akak untuk Mai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin, terima kasih kak LZ :D
      Mudah-mudahan begitulah.. aamiin.... ❤❤❤

      Delete
  6. Replies
    1. Hehehe tu la, misteri ni yang berdebar tu, hahah.

      Delete
  7. Bola majlis tu..'blank' for month..pepe pun tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sepatutnya March, tapi lepas umumkan haritu tup tup bertimpa masalah terpaksa postpone pula kak JM, hahaha malu je... nanti dah dekat tarikh mai umumkan :P

      (klu:bulan makan ketupat)

      Delete
  8. Alhamdulillah. Majlis xlama dah tu.. Mudah mudahan ad rezeki la ye. InsyaAllah. Thanks sudi join... ^^ good luck tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Aamiin. terima kasih ya Anis untuk contest awesome gini.

      Thanks again

      Delete
  9. Goodluck for the contest Mai! And tahniah part bakal naik pelamin tunang tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin, thanks! hihihi, and thanks again ❤

      Delete
  10. good luck Mai & tahniah bakal bertunang :) semoga urusan majlis dipermudahkan

    ReplyDelete
  11. Good luck Mai semoga terpilih mendapat hadiah misteri.

    Tentu meriah majlis tunang Mai nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih MRS. A... alangkah bestnya kalau terpilih.hahaha,kalau tak menang pun redha je, support member join GA ni,hihihi. Mrs.A dh join?

      Hihihi majlis buat kecil2 je nanti.

      Delete
  12. Anis dah update senarai nama ^^ http://akhalilah.blogspot.com/2017/04/senarai-nama-peserta-mystery-contest-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Anis. Semoga mendapat sambutan ya...

      Delete
  13. Replies
    1. jemputlah join Adek...best ni...

      Delete
  14. Mohon add balik akaun faceebook dan page penaja..

    https://www.facebook.com/groups/1560610784153771/
    https://www.facebook.com/julita.anje.9?ref=br_rs

    Segala kesulitan amat dikesali T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done add & join group. thank you Anis :D

      Delete
  15. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  16. datang dari segmen yang sama :) http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete