TEMPAHAN EDIT RESPONSIVE TEMPLATE


Assalamualaikum!

Hi, tak sabar nak umumkan yang mulai hari 13 Mei 2017 ini Mai nak buka tempahan edit template blog. Jadi untuk sesiapa yang nak dapatkan baju baru untuk blog sebelum raya ni (apa kaitan entah, muahahaha) jemputlah tempah dengan Mai.

Customer boleh pilih sendiri sama ada mahu mengekalkan template asal ataupun menggunakan responsive template yang boleh didownload percuma ataupun beli di etsy sebelum Mai mula mengedit. Estimate time untuk siap mengedit adalah dalam masa 3 hari selepas pembayaran dibuat jadi.

Jangan risau, customer yang tidak berpuas hati dengan hasil editan berhak meminta untuk menukar template jenis lain hanya sebanyak tiga kali, tetapi kalau yang tidak memuaskan itu adalah hasil kerja Mai sendiri, kita akan tukar sampai puas hati.

EDIT RESPONSIVE TEMPLATE - RM 20 RM15

  • Header
  • Menubar
  • Sitemap blog
  • Mini Author Sidebar
  • Font (Title Sidebar + Title Post + Post)
  • Scrollbar pada blog archive
  • Scrollbar pada bloglist
  • Scrollbar berwarna
  • Cursor
  • Back to Top
  • Share This Post
  • Gadget Top Commentator (REQUEST)
  • Footer (REQUEST)
  • Other requests

Jika suka dengan hasil kerja Mai & nak bekerjasama, janganlah segan silu emailkan ke blogmayyjie@gmail.com @ whatsapp [013]2080366.


Follow
Previous
Next Post »

43 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
5/13/2017 7:01 AM ×

alaaa baru tau.kalau tak dah boleh book dgn Mai..Umi dh tempah baju baru jugak jadi harap dapat la guna raya nii.

Reply
avatar
Lina Shaza
admin
5/13/2017 8:09 AM ×

akhirnya....da lama tunggu hihi

Reply
avatar
Unni Anje
admin
5/13/2017 8:17 AM ×

moga di murahkan rezeki mai.. memang suka hasil mai....

Reply
avatar
5/13/2017 9:27 AM ×

Wah wah kak mai kita dah mulakan langkah secara berkembang giteww hehe tahniahhh. Goodluck tauu :D

Reply
avatar
Mellya Musa
admin
5/13/2017 10:24 AM ×

yeay maii dah buka edit blog officially ! heheh congrats chaiyo2!

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
5/13/2017 12:43 PM ×

wahhh mai bukak utk edit template.. chayok2 za..

Reply
avatar
5/13/2017 12:43 PM ×

waw! cantiknya blog yang mayy editt.. hehe teruskan usaha.. semoga murah rezeki :)

Reply
avatar
SHAF NAJMI
admin
5/13/2017 1:19 PM ×

Woahhhh pandaii Mai coding, shaf pandai utk blog sendiri je tak berani nak edit blog org. 👍👍👍 Terus majuu Mai.

Reply
avatar
Kin Naz
admin
5/13/2017 2:37 PM ×

Waa mai bukak tempahan baju raya oppss hihi. Nnt kalo akk nak tukar bju akak rojer mai ok.

Reply
avatar
5/13/2017 3:41 PM ×

Comelnyaaa.. sy nie pun mau juga minta org lain editkan.. cuma kdg tiada kurg kepuasan haha lagipun sy nie jenis cepat boring dgn template blog sendiri hahaha..

Reply
avatar
5/13/2017 3:57 PM ×

sha baru bercadang nak tukar wajah blog sha, nantia apa apa sha email ye :)

Reply
avatar
Ahmad Hasif
admin
5/13/2017 7:09 PM ×

semoga berjaya mai... cantik2 design tu.. :)

Reply
avatar
Dedaun Comel
admin
5/13/2017 8:50 PM ×

Lawanya.. pandai Mayy buat temlate blog ni kan.. hebat la ;)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 5:50 AM ×

Baru dapat kekuatan nak ambil tempahan Umi, hahaha ni pun takut2 juga ni sebab tak berapa nk kreatif, tapi kalau dapat customer yang memang dah ada plan nak macam mana tu senang sikit. Hahahah

alhamdulillah dah dapat sorang customer.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 5:51 AM ×

Hahahaha thanks sis sudi menempah <3

Reply
avatar
5/14/2017 5:55 AM ×

Yeah!! Nanti bolehlah akak minta Mai edit.. Cam nak tukar wajah..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 6:54 AM ×

Thank you Unni sayang <3 <3 <3 aamiin, aamiin...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 6:56 AM ×

Hihihi tu la terumbang ambing sebelum ni. Thank you Sifu <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 7:03 AM ×

Hehehe pelan pelan kayuh... Aamiin, thanks Ira :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 7:05 AM ×

Macehhh macehhh...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 7:05 AM ×

Thank you kak Fyna. Aamiin aamiin.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 7:07 AM ×

Biasa2 je Shaf, haha. Kalau dapat customer dah plan rupa template senang, kalau tidak susah juga sebab Mai tak kreatif. Dah lama sebenarnya terfikir, baru berani sekarang.

Aamiin, thanks Shaf.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 7:12 AM ×

Hahaha baju blog je mampu, kalau baju nak pakai tuuuu baik jangan, jahanam kain, hahahaha.

Jemputlah roger2 nanti kak Kinah :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 7:13 AM ×

Hahahaha kalau nak kepuasan memang kena buat sendiri, tapi kalau jenis cepat boring tuuuu , bazir masa je design2 ni, lepastu pakai sekejap terus tukar, hahah.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 7:14 AM ×

Jemputlah Sha, email boleh, whatsapp pun boleh.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 7:18 AM ×

Thank you Hasif :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 7:19 AM ×

Template memang dah siap Daun, saya cuma hiaskan aje. Terima kasih :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 7:23 AM ×

Boleh akak... hihihi anytime akak nak contact je mai kat whatsapp :D

Reply
avatar
5/14/2017 11:01 AM ×

Wah, tahniah Mai.
Semoga dapat sambutan.

Reply
avatar
5/14/2017 10:01 PM ×

All the best mai. Nti akk nk tukar akk roger2.heee

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 10:12 PM ×

Pakcik: Terima kasih pakcik, aamiin...

Rabia : Macehhhh awak :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/14/2017 10:55 PM ×

Kak Reen: Terima kasih akak. Jemput2 lah roger, hehehe

Reply
avatar
Jun Zie
admin
5/15/2017 4:01 PM ×

sila order bjemaah tukar baju raya blog korg dengan Mai ni. mmg puas hati !! =D

Reply
avatar
5/20/2017 10:36 AM ×

busyra doakan ramai yg tempah dgn maiii. nnti kalau dh bnyk tmpahan jgn lupa belanja busyra teh o ais.. heheeh

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/20/2017 4:29 PM ×

Terima kasih kak Jun Zie <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/20/2017 4:30 PM ×

Aamiin, aamiin..Teh o ais je? Haha Boleh2 nanti kita ngeteh sama2, hihihi <3

Reply
avatar
Cik Tie
admin
5/29/2017 4:24 PM ×

Cantik² je hasil tangan mai. Kalau teringin nak tukar boleh la cntck mai ni

Reply
avatar
6/04/2017 3:18 PM ×

mind to visit my blog? http://shahirahsarmy.blogspot.my/ boleh tolong bagi feedback or else yg boleh bantu saya lawakan blog. :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
6/07/2017 1:38 AM ×

Cik Tie : Silakan Cik tie hihihi, dialu-alukan.

Aqilah : alamakkk bab kritik mai pun tak reti.blog awak dah cantik dah tu...

Reply
avatar
Iris Myra
admin
6/16/2017 1:46 AM ×

salam dik free ke? ade nak bagi job ni heheh..

Reply
avatar
6/19/2017 4:02 AM ×

waa.. cantik nye !! hee~ nanti kakak dah bosan dengan templet blog kakak, kakak upah awak aje ye..

Reply
avatar