TEMPAHAN EDIT TEMPLATE BLOG SIMPLE & RESPONSIVE

by - May 13, 2017


Assalamualaikum!

Hi, tak sabar nak umumkan yang mulai hari 13 Mei 2017 ini Mai nak buka tempahan edit template blog. Jadi untuk sesiapa yang nak dapatkan baju baru untuk blog sebelum raya ni (apa kaitan entah, muahahaha) jemputlah tempah dengan Mai.

Customer boleh pilih sendiri sama ada mahu mengekalkan simple template ataupun menggunakan responsive template yang boleh didownload percuma ataupun beli di etsy sebelum Mai mula mengedit. Estimate time untuk siap mengedit adalah dalam masa 3 hari selepas pembayaran dibuat jadi.

Jangan risau, customer yang tidak berpuas hati dengan hasil editan berhak meminta untuk menukar template jenis lain hanya sebanyak tiga kali, tetapi kalau yang tidak memuaskan itu adalah hasil kerja Mai sendiri, kita akan tukar sampai puas hati.

EDIT SIMPLE TEMPLATE - RM15 

  • Header
  • Menubar
  • Sitemap blog
  • Mini Author Sidebar
  • Font (Title Sidebar + Title Post + Post)
  • Comment
  • Customize Sidebar
  • Scrollbar pada blog archive
  • Scrollbar pada bloglist
  • Scrollbar berwarna
  • Cursor
  • Back to Top
  • Share This Post
  • Gadget Top Commentator (REQUEST)
  • Footer (REQUEST)
  • Other requests

EDIT RESPONSIVE TEMPLATE - RM 10

  • Header
  • Menubar
  • Sitemap blog
  • Mini Author Sidebar
  • Font (Title Sidebar + Title Post + Post)
  • Scrollbar pada blog archive
  • Scrollbar pada bloglist
  • Scrollbar berwarna
  • Cursor
  • Back to Top
  • Share This Post
  • Gadget Top Commentator (REQUEST)
  • Footer (REQUEST)
  • Other requests

Hasil Edit Simple Template 



Hasil Edit Responsive Template 






Jika suka dengan hasil kerja Mai & nak bekerjasama, janganlah segan silu emailkan ke blogmayyjie@gmail.com @ whatsapp [013]2080366.


Follow

You May Also Like

38 orang rajin komen

  1. alaaa baru tau.kalau tak dah boleh book dgn Mai..Umi dh tempah baju baru jugak jadi harap dapat la guna raya nii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru dapat kekuatan nak ambil tempahan Umi, hahaha ni pun takut2 juga ni sebab tak berapa nk kreatif, tapi kalau dapat customer yang memang dah ada plan nak macam mana tu senang sikit. Hahahah

      alhamdulillah dah dapat sorang customer.

      Delete
  2. akhirnya....da lama tunggu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha thanks sis sudi menempah <3

      Delete
  3. moga di murahkan rezeki mai.. memang suka hasil mai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Unni sayang <3 <3 <3 aamiin, aamiin...

      Delete
  4. Wah wah kak mai kita dah mulakan langkah secara berkembang giteww hehe tahniahhh. Goodluck tauu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe pelan pelan kayuh... Aamiin, thanks Ira :D

      Delete
  5. yeay maii dah buka edit blog officially ! heheh congrats chaiyo2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi tu la terumbang ambing sebelum ni. Thank you Sifu <3

      Delete
  6. wahhh mai bukak utk edit template.. chayok2 za..

    ReplyDelete
  7. waw! cantiknya blog yang mayy editt.. hehe teruskan usaha.. semoga murah rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you kak Fyna. Aamiin aamiin.

      Delete
  8. Woahhhh pandaii Mai coding, shaf pandai utk blog sendiri je tak berani nak edit blog org. 👍👍👍 Terus majuu Mai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa2 je Shaf, haha. Kalau dapat customer dah plan rupa template senang, kalau tidak susah juga sebab Mai tak kreatif. Dah lama sebenarnya terfikir, baru berani sekarang.

      Aamiin, thanks Shaf.

      Delete
  9. Waa mai bukak tempahan baju raya oppss hihi. Nnt kalo akk nak tukar bju akak rojer mai ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha baju blog je mampu, kalau baju nak pakai tuuuu baik jangan, jahanam kain, hahahaha.

      Jemputlah roger2 nanti kak Kinah :D

      Delete
  10. Comelnyaaa.. sy nie pun mau juga minta org lain editkan.. cuma kdg tiada kurg kepuasan haha lagipun sy nie jenis cepat boring dgn template blog sendiri hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kalau nak kepuasan memang kena buat sendiri, tapi kalau jenis cepat boring tuuuu , bazir masa je design2 ni, lepastu pakai sekejap terus tukar, hahah.

      Delete
  11. sha baru bercadang nak tukar wajah blog sha, nantia apa apa sha email ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jemputlah Sha, email boleh, whatsapp pun boleh.

      Delete
  12. semoga berjaya mai... cantik2 design tu.. :)

    ReplyDelete
  13. Lawanya.. pandai Mayy buat temlate blog ni kan.. hebat la ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Template memang dah siap Daun, saya cuma hiaskan aje. Terima kasih :D

      Delete
  14. Yeah!! Nanti bolehlah akak minta Mai edit.. Cam nak tukar wajah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh akak... hihihi anytime akak nak contact je mai kat whatsapp :D

      Delete
  15. Wah, tahniah Mai.
    Semoga dapat sambutan.

    ReplyDelete
  16. All the best mai. Nti akk nk tukar akk roger2.heee

    ReplyDelete
  17. Pakcik: Terima kasih pakcik, aamiin...

    Rabia : Macehhhh awak :)

    ReplyDelete
  18. Kak Reen: Terima kasih akak. Jemput2 lah roger, hehehe

    ReplyDelete
  19. sila order bjemaah tukar baju raya blog korg dengan Mai ni. mmg puas hati !! =D

    ReplyDelete
  20. busyra doakan ramai yg tempah dgn maiii. nnti kalau dh bnyk tmpahan jgn lupa belanja busyra teh o ais.. heheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin, aamiin..Teh o ais je? Haha Boleh2 nanti kita ngeteh sama2, hihihi <3

      Delete